קראנץ´ שמרים ושוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  40  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  180 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 ק"ג קמח לבן, 2 כפות שמרים יבשים, 1/2 כוס סוכר, 100 גרם מרגרינה לאפיה, 1/2 כוס שמן , 2 ביצים, 2-3 כוסות מים פושרים.100 גרם מרגרינה מומסת להמשך.
שוקולד למריחה, כוס סוכר + 3כפות קקאו.
1 ביצה + 1 סוכר וניל 
לשים את כל חומרי הבצק למעט 100 גרם המרגרינה להמשך.
שמים להתפחה כשעה. מחלקים את הבצק לשלושה עד ארבעה גושים מרדדים כל עלה ומורחים אותו במרגרינה מומסת, ומקפלים 1/3*1/3 (כמו מלאווח).
מתפיחים לשעה, מרדדים את הגושים לעלים ומורחים כל עלה בשוקולד למריחה ומפזרים קקאו+סוכר ומקפלים 1/3*1/3 שוב.
מתפיחים כשעה, מרדדים לעובי של 1/2 סנטימטר חותכים לרצועות, קולעים צמות, מתפיחים מעט, מורחים בביצה ומפזרים סוכר וניל. אופים ב180 מעלות כ - 1/2 שעה 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י offer bass בתאריך 17/10/2006.


כניסה לאתר המתכונים