קראנץ´ שמרים ושוקולד - | |||
---|---|---|---|
כמות: 40 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: בינוני. זמן הכנה: 180 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 ק"ג קמח לבן, 2 כפות שמרים יבשים, 1/2 כוס סוכר, 100 גרם מרגרינה לאפיה, 1/2 כוס שמן , 2 ביצים, 2-3 כוסות מים פושרים.100 גרם מרגרינה מומסת להמשך. שוקולד למריחה, כוס סוכר + 3כפות קקאו. 1 ביצה + 1 סוכר וניל |
לשים את כל חומרי הבצק למעט 100 גרם המרגרינה להמשך. שמים להתפחה כשעה. מחלקים את הבצק לשלושה עד ארבעה גושים מרדדים כל עלה ומורחים אותו במרגרינה מומסת, ומקפלים 1/3*1/3 (כמו מלאווח). מתפיחים לשעה, מרדדים את הגושים לעלים ומורחים כל עלה בשוקולד למריחה ומפזרים קקאו+סוכר ומקפלים 1/3*1/3 שוב. מתפיחים כשעה, מרדדים לעובי של 1/2 סנטימטר חותכים לרצועות, קולעים צמות, מתפיחים מעט, מורחים בביצה ומפזרים סוכר וניל. אופים ב180 מעלות כ - 1/2 שעה |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י offer bass בתאריך 17/10/2006. |