פיתה דרוזית - | |||
---|---|---|---|
כמות: 12 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 120 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
קילו קמח כף שמרים יבשים מעט מלח קצת קמח לטבילה 2כוסות מים פושרים |
מערבבים יחד את הקמח השמרים והמלח לשים את הבצק ומוסיפים מים פושרים את הבצק המוכן משהים ל-כ50 דקות יש לכסות את הבצק בבד מחלקים את הבצק המוכן לאחר שטפח ל10 חתיכות ויוצרים מהם כדורים טובלים כל כדור בקמח שהשארנו בצד ומרדדים לעיגול מכניסים לתוך תנור חם ב180 מעלות או בתנור חשמלי רק להקפיד להפוך את הפיתה משני צידהה בתאבון |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מאוהבת בך בתאריך 22/08/2006. |