בורקס חצפורי במילוי גבינה או כל מילוי אחר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  120 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 ק"ג קמח
3 כוסות מי ם פושרים
1כף שמרים
1כף חומץ
1כף סוכר
1כף מלח
50 גרם מרגרינה 
ללוש את הבצק לבצק רך אך לא דביק ולתת לו לתפוח להכפיל את נפחו.
לקרוץ עיגולים עשרים לערך ולתת להם לתפוח לאחר שתפח לרדד עלה מכל כדור ולמלא במלית .ליצור חישוקים למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום של170 מעלות.
דומא למלית:
כל מיני סוגי גבינות ביצה לערבב ולמלא
מלית נוספת טונה זיתים תירס ורוטב לפיצה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אתי לשם בתאריך 24/05/2006.


כניסה לאתר המתכונים