בורקס חצפורי במילוי גבינה או כל מילוי אחר - | |||
---|---|---|---|
כמות: 20 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: בינוני. זמן הכנה: 120 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 ק"ג קמח 3 כוסות מי ם פושרים 1כף שמרים 1כף חומץ 1כף סוכר 1כף מלח 50 גרם מרגרינה |
ללוש את הבצק לבצק רך אך לא דביק ולתת לו לתפוח להכפיל את נפחו. לקרוץ עיגולים עשרים לערך ולתת להם לתפוח לאחר שתפח לרדד עלה מכל כדור ולמלא במלית .ליצור חישוקים למרוח ביצה ושומשום ולאפות בחום של170 מעלות. דומא למלית: כל מיני סוגי גבינות ביצה לערבב ולמלא מלית נוספת טונה זיתים תירס ורוטב לפיצה. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אתי לשם בתאריך 24/05/2006. |