עוגת גבינה עם פרורים של הקונדטוריה-מעולה! - | |||
---|---|---|---|
כמות: 16 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 15 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לבצק: 1.5 כוסות קמח תופח 1/3 כוס סוכר 150 גר´ חמאה רכה חתוכה לקוביות 3 חלמונים למלית: 2 מיכלי שמנת מתוקה 3/4 כוס סוכר 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל 750 גר גבינה לבנה 9% (3 קופסאות) |
1. במעבד מזון מערבבים את כל חומרי הבצק - משטחים 2/3 מהתערובת על תבנית האפיה ואת ה1/3 הנותר משטחים על נייר כסף/ניר אפייה ואופים כ15 דק´ עד לקבלת גוון זהוב ומוציאים מהתנור. (בינתיים כשהבצק בתנור מכינים את התערובת) 2. מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה עם 3/4 כוס סוכר+ 1/2 חבילת פודינג לקצפת יציבה. ואז מוסיפים את הגבינה הלבנה בתנועות קיפול לתערובת המוקצפת. 3. שופכים את התערובת על תחתית הבצק האפוי בתבנית ומעל מפוררים את הבצק שאפינו בנייר האפיה ומכניסים למקרר. בתאבון...קל מהיר ופשוט והכי טעים שיש. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 15/05/2006. |