רולדת תמרים - | |||
---|---|---|---|
כמות: 20 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
ממרח תמרים כל סוגי הפיצוחים שקדים גרעיני חמניה אגוזים בולדוג פקנים פיסטוק אפשק גם צנובר ועוד 2כוסות שומשום קלוי מעט במחבת על אש קטנה |
להניח בקערה את ממרח התמרים אפשר להוסיף מעט דבש או דבש תמרים סליאן לא חובה לקערה מוסיפים את הפיצוחים כולל השומשום הקלוי ולערבב עד לעקבלת עיסה אחידה מניחים ניילון נצמד על משטח נקי ומפזרים מעל שומשוםאת העיסה מחלקים לשני חלקים ומניחים עד לקבלת גלילה מתחיליפ לגלגל עם הניילון ומהדקים מניחים את הגלילנ המקפיא ולאחר לילה או כמה שעות פורסים לפי הצורך אגב אפשר להקפיא וזה נשמר להרבה זמן ותמיד שבאים אורחים ואין עוגה זה הדבר הכי נכון להגיש בתאבון |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אליס בתאריך 05/12/2006. |