עוגיות חמאה ושיבולת שועל - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  80 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 כוס דחוסה סוכר חום דמררה
½ 3 כוסות קמח
300 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כוסות שיבולת שועל 
1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון או בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד.

2. יוצרים נקניק מאורך ומצננים במקרר למשך שעה.

3. בעזרת סכין חדה פורסים לעיגולים ומסדרים בשורות לסירוגין על גבי תבנית שכוסתה בנייר אפייה.

4. אופים כעשרים דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות.

5. לאחר שהעוגיות התקררו, זורים אבקת סוכר ושומרים בכלי סגור.

גיוונים: אפשר להחליף חלק מכמות שיבולת השועל באגוזי פקאן, לוז, מלך, שקדים, קרנברי מיובש, ג´ינג´ר מסוכר, צימוקים ועוד. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י Lara בתאריך 05/07/2006.


כניסה לאתר המתכונים