עוגת שוקולד נמצחת - קלה, מהירה וההצלחה מובטחת! - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  7 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
150 גר´ שוקולד מריר
200 גר´ חמאה
חצי כפית אבקת נס קפה
5 ביצים
כוס קמח תופח
כוס סוכר

מתאים לתבנית עגולה בקוטר 26 
מחממים את התנור ל170 מעלות.

1. ממיסים במיקרוגל/על הגז את השוקולד , נס קפה וחמאה.
2. מעבירים את השוקולד המומסלקערת המערבל ומוסיפים תו"כ ערבול: ביצים, סוכר, קמח
3. משמנים את תבנית האפיה בחמאה ומעליה סוכר/מעט קמח ויוצקים את התערובת.
אופים 35 עד 40 דק´ (אם העוגה כבר התייצבה/הקיסם יוצא יבש) פותחים את דלת התנור ומחכים כ20 דק´ עד שהעוגה מתקררת. אם עוד לא מוכנה נותנים לה עוד 5 דק´.


לשדרוג העוגה:

לצפות ב100 גר שוקולד מומס+25 גר´ חמאה.
או: 100 גר´ שוקולד מומס+כוס שמנת מתוקה.
בתאבון 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 05/01/2006.


כניסה לאתר המתכונים