עוגיות שושנים של אמא שלי!!! יותר טעימות מהעוגיות של הקונדיטוריה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 30 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 20 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לבצק: 4 כוסות קמח אסם תופח 4 חלמונים(צהובים) 2 כפות גדושות סוכר 1 גביע שמנת חמוצה 1 חבילת מרגרינה בלי מלח למילוי: 4 חלבונים 3/4 כוס סוכר קופסאת אינסטנט פודינג וניל |
1. מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר ומשהים ללילה במקרר (אפשר גם לכמה שעות) 2. מקציפים במיקסר את חומרי המילוי(חלבונים סוכר ופודינג) עד שנוצר קרם סמיך צהבהב כ 5 דק´. 3. מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים כל חלק בצק לעלה מלבני ומורחים בנדיבות מהקרם ומגלגלים לרולדה , בעזרת סכין פורסים לפרוסות והופכים כל פרוסה עם הצד של הקרם כלפי מעלה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום בינוני כ15 דק´ (עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. לאכול מייד כשיוצא מהתנור זה מעדן!!!! אין אחד שלא אוהב אותן. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 23/03/2006. |