עוגיות שושנים של אמא שלי!!! יותר טעימות מהעוגיות של הקונדיטוריה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  30  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבצק:
4 כוסות קמח אסם תופח
4 חלמונים(צהובים)
2 כפות גדושות סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
1 חבילת מרגרינה בלי מלח

למילוי: 4 חלבונים
3/4 כוס סוכר
קופסאת אינסטנט פודינג וניל 
1. מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר ומשהים ללילה במקרר (אפשר גם לכמה שעות)
2. מקציפים במיקסר את חומרי המילוי(חלבונים סוכר ופודינג) עד שנוצר קרם סמיך צהבהב כ 5 דק´.
3. מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומרדדים כל חלק בצק לעלה מלבני ומורחים בנדיבות מהקרם ומגלגלים לרולדה , בעזרת סכין פורסים לפרוסות והופכים כל פרוסה עם הצד של הקרם כלפי מעלה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום בינוני כ15 דק´ (עד שהעוגיות מתחילות להזהיב.
לאכול מייד כשיוצא מהתנור זה מעדן!!!! אין אחד שלא אוהב אותן. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 23/03/2006.


כניסה לאתר המתכונים