עוגת שוקולד של מ"מ השף קונדיטור מלון רויאל ביץ - | |||
---|---|---|---|
כמות: 12 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 20 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1/2 כוס שמנת מתוקה 1 כף נס קפה 1 כף ברנדי 400 גר´ שוקולד מריר 6 ביצים מופרדות 1/2 כוס סוכר |
1.מחממים את השמנת, נס קפה, ברנדי בסיר, מוסיפים שוקולד וממיסים אותו- מצננים את התערובת. 2. מקציפים חלבונים עם 1/4 כוס סוכר. 3. מקציפים 1/4 כוס סוכר עם חלמונים ומעבירים לתערובת השוקולד 4. מקפלים את החלבונים המוקצפים עם תערובת השוקולד והחלמונים, יוצקים 2/3 מהתערובת לתבנית אפיה ואופים 25 דק´ בתנור שחומם מראש 180 מע´, מקררים מעט ויוצקים את שאר התתערובת על העוגה. מקררים בחוץ כחצי שעה ואח"כ מעבירים למקרר. בתאבון!! |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 03/06/2006. |