עוגת גבינה -מדהימה! - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבסיס:
150 גר´ ביסקויטים מפוררים
75 גר´ חמאה(3/4 חבילה)
2 כפות סוכר
מעט קליפת לימון מגורדת

למלית:|
750 גר´ גבינה לבנה(3 קופסאות)
1 כוס חלב
125 גר´ חמאה(1 ורבע חבילה)רכה מאודאו מומסת
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
1/2 כוס קמח
חבילת אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל/2 שקיות סוכר וניל
מעט קליפת לימון 
להדליק את התנור על 150 מעלות טורבו(כדי שהתנור יהיה חם עד שנכין את העוגה)
1. במגימיקס לערבב את כל חומרי הבסיס ולהדק לתבנית אפיה.
2. במיקסר להקציף חלבונים+ 3/4 כוס סוכר עד לקצף יציב וקשה.
3. בקערת המג´ימיקס (אחרי שהוצאנו את חומרי הבסיס, לא צריך לשטוף את הקערה אלא
להכניס לתוכה: חלב, חמאה, חלמונים, גבינה, 1/2 כוס סוכרמערבבים היטב ומוסיפים:
קמח , , וניל, קליפת לימון, פודינג)
4. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינה ומעבירים לתבנית עם תחתית הפרורים.
5. מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית תנור שמלאה מיים רותחים ואופים כשעה או עד שקיסם עץ יוצא כמעט יבש , להשאיר את העוגה בתנור עד שהתנור מתקרר.
בתיאבון לכם!!! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 29/01/2006.


כניסה לאתר המתכונים