עוגת 3 שכבות קלה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 12 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 40 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לעוגה: 6 ביצים 1/2 כוס שמן 1/2 כוס סוכר 1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד לקרם: 1 קופסאת שמנת מתוקה 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל 3/4 כוס חלב לציפוי שוקולד עליון: 3 כפות קקאו 3 כפות חלב 3 כפות סוכר 25 גר´ חמאה 100 גר´ שוקולד מריר |
העוגה: 1. להקציף חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף חזק ויציב. 2. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים+שמן+אינסטנט פודינג שוקולד. 3. מערבבים בתנועות קיפול את קצף החלבונים+תערובת החלמונים והפודינג ולהעביר לתבנית אפיה ששומנה בחמאה ומעליה בוזקים סוכר. אופים כ40 דק´ על חום בינוני 150 מעלות. לקצפת: מקציפים: שמנת מתוקה, חבילת אינסטנט פודינג וניל ושלושת רבעי חלב ומורחים את הקצפת על העוגה המצוננת. לקרם השוקולד: בסיר קטן מערבבים על הגז קקאו, סוכר וחלב עד להמסה מוסיפים חמאה ושוקולד מריר ומערבבים עד שהכל נמס. שופכים למעלה על עוגה(מעל הקצפת) ובתאבון. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 17/01/2006. |