עוגת 3 שכבות קלה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לעוגה: 6 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם:
1 קופסאת שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב

לציפוי שוקולד עליון:
3 כפות קקאו
3 כפות חלב
3 כפות סוכר
25 גר´ חמאה
100 גר´ שוקולד מריר 
העוגה:
1. להקציף חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף חזק ויציב.
2. בקערה נפרדת מקציפים חלמונים+שמן+אינסטנט פודינג שוקולד.
3. מערבבים בתנועות קיפול את קצף החלבונים+תערובת החלמונים והפודינג ולהעביר לתבנית אפיה ששומנה בחמאה ומעליה בוזקים סוכר. אופים כ40 דק´ על חום בינוני 150 מעלות.

לקצפת: מקציפים:
שמנת מתוקה, חבילת אינסטנט פודינג וניל ושלושת רבעי חלב ומורחים את הקצפת על העוגה המצוננת.

לקרם השוקולד:
בסיר קטן מערבבים על הגז קקאו, סוכר וחלב עד להמסה מוסיפים חמאה ושוקולד מריר ומערבבים עד שהכל נמס.
שופכים למעלה על עוגה(מעל הקצפת) ובתאבון. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 17/01/2006.


כניסה לאתר המתכונים