עוגת בננות ושוקולד צ´יפס - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  15  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
כוס פתיתי שוקולד, כלומר שוקולד צ´יפס
כוס סוכר
¼ כוס שמן
כפית תמצית וניל
3 בננות - בשלות
200 גרם טופו מפורר 
1. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ופתיתי השוקולד.

2. מערבלים במעבד מזון או בבלנדר את הבננות, השמן, הסוכר, תמצית הוניל והטופו.
אם משתמשים בטופו קשה ניתן להוסיף חלב סויה עד שתתקבל תערובת נוזלית וסמיכה.

3. מאחדים את שתי התערובות לתערובת אחידה.

4. שופכים לתבנית אפייה מוארכת ומשומנת ואופים בחום בינוני במשך שעה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י Lara בתאריך 21/12/2005.


כניסה לאתר המתכונים