עוגיות שיבולת שועל - | |||
---|---|---|---|
כמות: 50 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
· 2 כוסות שיבולת שועל (קווקר) אינסטנט · 1 כוס קמח · 2 כפיות אבקת אפיה · 2 כוסות סוכר · 4 ביצים · 200 גרם מרגרינה או חמאה מומסת · חצי כוס חלב או מיץ כלשהו · 2 כפיות תמצית וניל · חצי כפית קינמון · כוס אגוזים קצוצים דק · כוס שוקולד צ´יפס |
1. מניחים בקערה את החומרים היבשים: קמח, קווקר, אבקת אפיה, סוכר, קינמון ואגוזים. מערבבים. 2. בקערה נפרדת מערבבים: ביצים, מרגרינה מומסת, חלב ווניל. יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים. 3. מרפדים תבנית אפיה שטוחה בנייר אפיה. יוצקים בעזרת כפיות תלוליות מן התערובת במרחק 3 ס"מ זו מזו. מפזרים את השוקולד צ´יפס על העוגיות ומהדקים אותם מעט לתוך הבצק. 4. אופים 15 עד 20 דקות בחום של 180 מעלות. לאחר הצינון מקבלים עוגיות פריכות ויבשות. מאחסנים בקופסה סגורה היטב. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 25/11/2005. |