פאי אגוזים וסילאן - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: בינוני. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
בצק פריך ומתוק לקלתית שני שליש כוס סילאן 1 כף חמאה 2 ביצים 1 כף קמח 350 גרם אגוזים, (מסוג אחד או מעורבבים מכמה סוגים) ½ כפית קינמון תבנית בקוטר 28 ס"מ |
* מחממים סילאן וחמאה בסיר קטן, עד שהחמאה נמסה. מורידים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר. * בינתיים מרדדים את הבצק ומשטחים אותו בתבנית. * מחממים תנור ל-160 מעלות. * מוסיפים את הביצים לתערובת הסילאן אחת אחת וכן קמח וקינמון ומערבבים היטב. * מוסיפים אגוזים ומערבבים, עד שהם מצופים היטב בסירופ. * יוצקים את תערובת האגוזים והסילאן על הבצק ואופים כחצי שעה, עד שהבצק משחים. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 22/11/2005. |