פאי אגוזים לפסח - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר לפסח. קושי: בינוני. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
50 גר´ קמח תפוחי אדמה 2 שקיות סוכר וניל 100 גר´ קמח מצה 50 גר´ מרגרינה קורט מלח 225 גר´ דבש 100 גר´ מרגרינה מיץ מ-½ לימון 25 גר´ אבקת סוכר 150 גר אגוזי פקאן חצויים 2 חלמונים 100 גר´ אגוזים קצוצים |
מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים. מוסיפים את המלח, האגוזים והקמח עד לקבלת בצק רך. למילוי: ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ 40 דקות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 22/11/2005. |