עוגיות טריפוליטאיות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  31  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  50 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 כוסות קמח מנופה
1 כוס סולת, או שקדים מולבנים, טחונים דק.
¾ כוס סוכר
½ כפית אבקת אפייה (אופציאונלי)
1 כפית תמצית וניל, או 1 שקית סוכר וניל
100 גרם מרגרינה
3-4 כפות שמן
1 ביצה
2 כפיות קליפת לימון מגוררת

לעיטור:
¾ כוס בוטנים או שקדים, קלויים וחצויים 
1. בקערה רחבה שמים כל החומרים ולשים לבצק אחיד וחלק.

2. נוטלים מעט מהבצק וצרים בידיים עוגיות עגולות בקוטר 2-3 ס"מ.
מניחים בתבנית אפייה משומנת. נועצים בוטן או שקד במרכז כל עוגייה.

3. אופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כ-20-25 דקות.
מצננים ושומרים בכלי בעל מכסה הנסגר הרמטית.

טיפ:
אפשר לבזוק אבקת סוכר על העוגיות בעודן חמות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 18/11/2005.


כניסה לאתר המתכונים