עוגיות טריפוליטאיות - | |||
---|---|---|---|
כמות: 31 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 50 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
2 כוסות קמח מנופה 1 כוס סולת, או שקדים מולבנים, טחונים דק. ¾ כוס סוכר ½ כפית אבקת אפייה (אופציאונלי) 1 כפית תמצית וניל, או 1 שקית סוכר וניל 100 גרם מרגרינה 3-4 כפות שמן 1 ביצה 2 כפיות קליפת לימון מגוררת לעיטור: ¾ כוס בוטנים או שקדים, קלויים וחצויים |
1. בקערה רחבה שמים כל החומרים ולשים לבצק אחיד וחלק. 2. נוטלים מעט מהבצק וצרים בידיים עוגיות עגולות בקוטר 2-3 ס"מ. מניחים בתבנית אפייה משומנת. נועצים בוטן או שקד במרכז כל עוגייה. 3. אופים בתנור מחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) כ-20-25 דקות. מצננים ושומרים בכלי בעל מכסה הנסגר הרמטית. טיפ: אפשר לבזוק אבקת סוכר על העוגיות בעודן חמות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 18/11/2005. |