סורבה תות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
כוס סוכר
½ כוס מים
קורט מלח
4 כוסות מחית תותים מסוננת
כף מיץ לימון
2 כפות ליקר קסיס או קירש 
שמים סוכר , מים ומלח בסיר , ומביאים לרתיחה . בוחשים עד שהסוכר נמס . מסירים מהאש , ובוחשים פנימה את רסק התותים , מצננים ומקררים היטב . מערבבים פנימה את מיץ הלימון ואת הליקר . מקפיאים במכונת גלידה ( לפי הוראות היצרן ) . 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים