גלידה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 6 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
2 חבילות קצפת, של ריץ 4 יחידות ביצה, מופרדות ¾ כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל 2 כפיות נס קפה 1 חבילה שוקולד מריר, מגורר 100 גרם דובדבן, או אגוזים, או פיסטוק וכדומה תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
בקערה אחת להקציף את הריצ´ ואת הסוכר. בקערה שניה להקציף את החלבונים. לערבב ביד בעדינות את שתי הקערות. להוסיף את החלמונים ואת תמצית הוניל ולהקציף קלות הכל: זהו בסיס הגלידה. להוסיף 2 כפיות קפה נמס ו- 1 חב´ שוקולד מגורר. מי שאוהב יכול להוסיף דובדבנים או אגוזים ולגוון כיד הדמיון. לגלידה בטעם פירות הוסיפו 1 קופסה של תרכיז קפוא פריגת. להכניס למקפיא לפחות לשש שעות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005. |