גלידת שוקולד - | |||
---|---|---|---|
כמות: 600 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 45 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
100 גרם שוקולד מריר 1 כף סוכר (לא חובה) 500 מ"ל שמנת מתוקה 1 כוס שבבי שוקולד (לא חובה) 1-2 כפות רום |
* ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומערבבים פנימה את הסוכר. * מוסיפים את השמנת בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתוך השוקולד המומס ונותנים לתערובת להתקרר כ-30 דקות במקרר. * מוסיפים את שבבי השוקולד והרום ומעבירים למכונה. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005. |