גלידת שוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  600  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
100 גרם שוקולד מריר
1 כף סוכר (לא חובה)
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס שבבי שוקולד (לא חובה)
1-2 כפות רום 
* ממיסים את השוקולד במיקרוגל ומערבבים פנימה את הסוכר.
* מוסיפים את השמנת בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתוך השוקולד המומס ונותנים לתערובת להתקרר כ-30 דקות במקרר.
* מוסיפים את שבבי השוקולד והרום ומעבירים למכונה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים