גלידה בסיסית - | |||
---|---|---|---|
כמות: 7 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
3 כוסות חלב (3%) 2 כפיות תמצית וניל מאיכות מעולה (כמו של מקורמיק או ספייס איילנד) כוס שמנת מתוקה כוס סוכר |
1. מערבבים יחד במיקסר את כל המרכיבים פרט לשמנת. מוסיפים את השמנת ומערבבים ביד. 2. מכניסים לתבנית שטוחה 20 על 20 ס"מ ומניחים במקפיא. כשהתערובת מתחילה לקפוא, 3-2 ס"מ בכל צד, יש לערבב אותה שוב במיקסר. 3. משטיחים שוב בתבנית ומחזירים למקפיא. הגלידה מוכנה לאחר 4-3 שעות. *לגלידת שוקולד, מוסיפים 150 גרם שוקולד מומס (בסיר כפול). *לגלידת אגוזים, מוסיפים 150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים. *לגלידת ריבת חלב, מוסיפים 100 גרם ריבת חלב. * לגלידת וניל עם עוגיות, מוסיפים 150 גרם עוגיות שבורות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005. |