עוגת "בבקה" מהירה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  85 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
חבילה קטנה קמח תופח
3 ביצים
½ 1 כוסות סוכר
¾ חבילת מרגרינה בטעם חמאה
1 כוס מיץ תפוזים
½ כפית תמצית וניל
קליפה מגורדת של לימון
¼ כוס צימוקים
¼ שקית אגוזי מלך קצוצים
½ חבילה שוקולד אינסטנט
לזיגוג: ½ 1 שקית אבקת סוכר וקצת מים 
שמים בקערה את כל החומרים (למעט 2 כפות קמח + אגוזים וצימוקים). בנפרד מערבבים את הקמח + הצימוקים והאגוזים עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים לתערובת. משמנים ומקמחים תבנית גבוהה מסולסלת או תבנית מס´ 26, יוצקים לתוכה את העיסה ואופים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה כ-40 דקות. מערבבים את חומרי הזיגוג ל"משחה" ומורחים על העוגה בעודה חמה.

* כדי לרפד תבניות בנייר אפיה, מניחים את התבנית על גבי הנייר, משרטטים את צורתה וחותכים קצת פנימה מהסימון. על מנת להצמיד את הנייר לתבנית, משמנים מעט את הדפנות ומצמידים אליהן את הנייר. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים