ג´ינג´רסנאפס - | |||
---|---|---|---|
כמות: 120 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
220 גר’ חמאה רכה 620 גר’ סוכר 3 ביצים 1 כוס מולסה כהה 2 כפות חומץ 800 גר’ קמח 2 כפות אבקת סודה לשתיה 4 כפיות אבקת ג´ינג´ר 1 כפית קנמון 1 כפית הל ½ כפית ציפורן (למי שאוהב) סוכר לציפוי |
1. במיקסר עם וו לישה מעבדים חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים, מולסה וחומץ. 2. בקערה מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתיה ותבלינים ומוסיפים לתערובת. 3. מקררים כשעתיים את הבצק שהתקבל. יוצרים 4 גלילים (הבצק יהיה רך ודביק אך אסור להתפתות להוסיף עוד קמח) ומקררים למשך יממה לפחות. 4. מחממים תנור ל-190 מעלות. 5. פורסים כל גליל -30 פרוסות ומגלגלים כל פרוסה לכדור. מגלגלים את הכדור בסוכר לציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה (שומרים על מרווחים גדולים). 6. אופים כ-10 דקות, עד שכדורי הבצק הופכים לעוגיות דקות ושחומות שמרכזן עדיין רך. מקררים ושומרים בכלי אטום. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005. |