מרובעי פקאן - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
¼ 1 כוסות קמח 1 כוס סוכר ⅓ כוס אבקת קקאו מנופה 125 גר´ מרגרינה קרה 1 קופסה של חלב ממותק מרוכז 1 ביצה 2 כפיות תמצית ווניל ½ 1 כוסות אגוזי פקאן קצוצים |
1.מערבבים את הקמח, הסוכר והקקאו בקערה, מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. 2.משטחים את התערובת בתבנית 22/32 ומהדקים. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, כ-15 דקות. 3.בזמן אפיית התחתית מערבבים בקערה את החלב המרוכז, הביצה, תמצית הווניל והאגוזים. 4.משטחים את התערובת על התחתית האפויה ומכניסים לתנור לאפיה נוספת של כ-25 דקות, או עד שהשכבה העליונה משחימה קלות. 5.מוציאים ומצננים, חותכים לריבועים ומאחסנים במקרר. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005. |