עוגת סברינה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
קיבלתי את המתכון מחברה שלי ומאז לא מפסיקה להכין....

מצרכים:

5 ביצים
5 כפות סוכר
5 כפות סולת
2 כפות קמח אוסם

לערבב בקערה 1 את הקמח והסולת
קערה 2 חלמונים
קערה 3 - להקציף חלבונים עם סוכר

לקחת 2 כפות מהקצף שבקערה 3 ולערבב עם החלמונים .
לערבב חלמונים עם קערת הקמח והסולת ואח"כ להוסיף את קצף.

לשים הכל בתבנית משומנת ולאפות עד שמזהיב.

סירופ:
1/4 1 כוסות מים
5 כפות סוכר
2 כפיות רום

לתת לזה להגיע לסף רתיחה

כאשר העוגה יוצאת מהתנור לשפוך עליה את הסירופ החם.

לאחר שהעוגה מתקררת לשים עליה את הקרם .
קרם:
1 שמנת מתוקה
1 אינצטנד פודינג וניל
3 סוכר וניל
חלב

להקציף את כל החומרים ולצקת על העוגה.

לאחר מכם המסתי שוקולד עם מעט מרגרינה וציירתי קישקוקים מעל....

ולמקרר!!! 
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אמא של עדיאל ולינוי בתאריך 10/11/2005.


כניסה לאתר המתכונים