קונכיות בצק עלים עם כרישה - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 25 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
4 קונכיות בצק עלים מופשרות (של שלושת האופים) כרישה בינונית פרוסה לטבעות חצויות בצל גדול קצוץ דק מיכל וחצי של שמנת מתוקה קצת אגוז מוסקט טחון פלפל שחור ומלח לפי הטעם 1/2 חב´ חמאה לטיגון |
מטגנים את הבצל והכרישה בחמאה עד להתרככות הכרישה, מוסיפים את השמנת המתוקה, ואת התבלינים, ומבשלים על אש גבוהה עד שהשמנת יורדת ב- 1/3 מהכמות. את הבצק אופים לפי ההוראות של היצרן. מגישים את המאפים ממולאים ברוטב של הכרישה, ומונחים על מעט מהרוטב בצלחת. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י iris1811 בתאריך 18/08/2005. |