פשטידת פטריות ותפ"א - | |||
---|---|---|---|
כמות: 10 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
3 תפו"א גדולים מבושלים קופסת פטריות שמפיניון בצל בינוני חתוך לקוביות 1/2 שמנת מתוקה מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1/2 חב´ חמאה 5-7 כפות קמח תופח |
מחממים את התנור לחום של 180 מע´. מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב עדין, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-3 דק´. מועכים את התפו"א עם החמאה, ומוסיפים את הפטריות, ומערבבים . מוסיפים את השמנת מתוקה,מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הקמח תוך ערבוב( בהתחלה 5 כפות, את השאר מוסיפים במידה וצריך), הבלילה צריכה להיות סמיכה אך לא יותר מידיי. מעבירים לתבנית משומנת, ואופים בין 30 ל- 40 דק´. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י iris1811 בתאריך 18/08/2005. |