פשטידת פטריות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבצק:
2 כוסות קמח רגיל
1 קופ´ גבינה לבנה
1 חב´ מרגרינה לבישול מלוחה

למלית:
3 בצלים גדולים קצוצים ומטוגנים
400 גר´ פטריות משומרות פרוסות
2 שמנת חמוצה
3 ביצים
4 כפות שמיר קצוץ
כף אבקת מרק פטריות
כף גדושה קמח
מלח ופלפל שחור לפי הטעם 
לשים ביחד את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד, ושמים במקרר למשך הלילה.
מערבבים את כל חומרי המלית לבלילה. משטחים את הבצק בתבנית משומנת, שופכים את המלית מעל ואופים בחום 180 מע´ כ- 30 דק´. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י iris1811 בתאריך 18/08/2005.


כניסה לאתר המתכונים