ריבת דובדבנים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 ק"ג דובדבנים
½ כוס מים
600 גרם סוכר 
1. מנקים את הדובדבנים מהגלעין.
2. שמים בסיר את המים והסוכר וממיסים את הסוכר תוך כדי ערבוב.
3. מוסיפים את הדובדבנים ומרתיחים על אש נמוכה כ-20 דקות, תוך כדי ערבוב עדין .
4. מרחיקים מהסיר את הקצף שנוצר במהלך הרתיחה.
5. מצננים ומרתיחים שוב כ-15 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב עדין. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 08/11/2005.


כניסה לאתר המתכונים