ריבת דובדבנים - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: בינוני. זמן הכנה: 45 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 ק"ג דובדבנים ½ כוס מים 600 גרם סוכר |
1. מנקים את הדובדבנים מהגלעין. 2. שמים בסיר את המים והסוכר וממיסים את הסוכר תוך כדי ערבוב. 3. מוסיפים את הדובדבנים ומרתיחים על אש נמוכה כ-20 דקות, תוך כדי ערבוב עדין . 4. מרחיקים מהסיר את הקצף שנוצר במהלך הרתיחה. 5. מצננים ומרתיחים שוב כ-15 דקות על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב עדין. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 08/11/2005. |