עוגת אורז - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  75 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 כוס אורז לבן לא מבושל
2 כוסות מים

3 ביצים טרופות
2 כוסות חלב
½ כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
½ כף וניל
½ כפית מלח
1/3 כוס צימוקים בהירים
קורט אגוז מוסקט טחון

תבנית בקוטר 26
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1. מבשלים את האורז והמים
2. מחממים תנור לחום 165 מעלות
3. בקערה - טורפים את הביצים ומוסיפים חלב, סוכר, וניל ומלח . מערבבים היטב
4. מוסיפים לתערובת את האורז המבושל והצימוקים ומערבבים. יוצקים לתבנית.
5. אופים 30 דקות מפזרים מעל את אגוז המוסקט ומערבבים. מחזירים לתנור ואופים עוד 30 דקות .
6. בודקים בעזרת קיסם הננעץ באמצע העוגה, אם הקיסם יבש העוגה מוכנה.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים