עוגת אורז - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 75 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 כוס אורז לבן לא מבושל 2 כוסות מים 3 ביצים טרופות 2 כוסות חלב ½ כוס סוכר 1 כף תמצית וניל ½ כף וניל ½ כפית מלח 1/3 כוס צימוקים בהירים קורט אגוז מוסקט טחון תבנית בקוטר 26 תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
1. מבשלים את האורז והמים 2. מחממים תנור לחום 165 מעלות 3. בקערה - טורפים את הביצים ומוסיפים חלב, סוכר, וניל ומלח . מערבבים היטב 4. מוסיפים לתערובת את האורז המבושל והצימוקים ומערבבים. יוצקים לתבנית. 5. אופים 30 דקות מפזרים מעל את אגוז המוסקט ומערבבים. מחזירים לתנור ואופים עוד 30 דקות . 6. בודקים בעזרת קיסם הננעץ באמצע העוגה, אם הקיסם יבש העוגה מוכנה. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005. |