טראפל שוקולד לבן - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  16  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
300 גר´ שוקולד לבן קצוץ דק
1/3 כוס שמנת מתוקה
50 גר´ חמאה לא מלוחה
2 כפות ליקר טוב - תפוזים,אגוזים או ברנדי

לציפוי:
300 גר´ שוקולד לבן מומס  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

מניחים את השוקולד בקערה, מחממים את השמנת והחמאה בסיר קטן עד לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.

מניחים לצינון עד שמתגבש, ומנטפים בעזרת שקית זילוף או שתי כפיות תלוליות קטנות על נייר אלומיניום.

מכניסים למקרר לחצי שעה, מוציאים ומגלגלים במהירות כל תלולית לכדור, טובלים את הכדורים בשוקולד הלבן המומס לקבלת הציפוי.

מצננים במקרר.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים