עוגת טובלרון ומוס שוקולד לבן - | |||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 חבילה שוקולד, טובלרון -בינוני 8 יחידות ביצה 200 גרם שוקולד לבן 1 חבילה פודינג וניל 1 חבילה פודינג שוקולד 2 יחידות שמנת מתוקה 1 כף תמצית וניל 2 כפות מיץ לימון 1 כוס קמח תופח 1 כוס אגוזים תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
1.מקציפים חלבונים עם כוס סוכר, לתוך זה שופכים את החלמנים, תמצית וניל, לימון, אגוזים טחונים והקמח ,הכל בעדינות ובתנועות עטיפה עד שנוצרת בלילה אחידה. 2.אופים כ 40 דקות בחום בינוני. 3.לאחר האפיה חוצים את העוגה ל 2 חלקים ומקציפים שמנת מתוקה אחת ופודינג וניל ומורחים על השכבה הראשונה, 4 4.בשכבה השניה מורחים שמנת, פודינג שוקולד מוקצף, ממיסים את הטובלרון והשוקולד הלבן בסיר. 5.שופכים לתוך תערובות הפודינג שנשארו,את הכל מורחים על השכבה העליונה ובצדדים, ומכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005. |