עוגת טובלרון ומוס שוקולד לבן - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 חבילה שוקולד, טובלרון -בינוני
8 יחידות ביצה
200 גרם שוקולד לבן
1 חבילה פודינג וניל
1 חבילה פודינג שוקולד
2 יחידות שמנת מתוקה
1 כף תמצית וניל
2 כפות מיץ לימון
1 כוס קמח תופח
1 כוס אגוזים  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1.מקציפים חלבונים עם כוס סוכר, לתוך זה שופכים את החלמנים, תמצית וניל, לימון, אגוזים טחונים והקמח ,הכל בעדינות ובתנועות עטיפה עד שנוצרת בלילה אחידה.
2.אופים כ 40 דקות בחום בינוני.
3.לאחר האפיה חוצים את העוגה ל 2 חלקים ומקציפים שמנת מתוקה אחת ופודינג וניל ומורחים על השכבה הראשונה, 4
4.בשכבה השניה מורחים שמנת, פודינג שוקולד מוקצף, ממיסים את הטובלרון והשוקולד הלבן בסיר.
5.שופכים לתוך תערובות הפודינג שנשארו,את הכל מורחים על השכבה העליונה ובצדדים, ומכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים