עוגת שוקולד עם קצפת - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  למקצוענים.        זמן הכנה:  330 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
5 יחידות חלבון ביצה
2 יחידות שמנת מתוקה, לקצפת
10 חבילות שוקולד מריר
1 חבילה ביסקוויט
לפי הטעם חלב
1 חבילה קקאו
100 גרם גלידה, בטעם שוקולד שמנת
3 כוסות סוכר
¼ כפית מלח  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1.את החלבונים מערבבים בבלנדר ולאט לאט מוסיפים את הסוכר, עד לקבלת צבע לבן. מוסיפים 6 כפות קקאו ומערבבים, עד שאין גושים!.
2.בקערה חדשה: לוקחים צלחת שופכים בתוכה חלב ומרככים שם את הביסקוויטים ומכניסים לתבנית.
3.בסיר ממיסים את השוקולד ושופכים לקערה עם החלבונים והקקאו ,שופכים לתבנית ומכניסים לפריזר ל-3 שעות. 4.בנתיים מכינים את הקצפת, עם המלח(המלצה).
4.לאחר שלוש שעות מוציאים את העוגה, שמים את הקצפת למעלה ומכניסים לפריזר לעוד שעתיים וחצי.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים