עוגת שוקולד עם קצפת - | |||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: למקצוענים. זמן הכנה: 330 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
5 יחידות חלבון ביצה 2 יחידות שמנת מתוקה, לקצפת 10 חבילות שוקולד מריר 1 חבילה ביסקוויט לפי הטעם חלב 1 חבילה קקאו 100 גרם גלידה, בטעם שוקולד שמנת 3 כוסות סוכר ¼ כפית מלח תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
1.את החלבונים מערבבים בבלנדר ולאט לאט מוסיפים את הסוכר, עד לקבלת צבע לבן. מוסיפים 6 כפות קקאו ומערבבים, עד שאין גושים!. 2.בקערה חדשה: לוקחים צלחת שופכים בתוכה חלב ומרככים שם את הביסקוויטים ומכניסים לתבנית. 3.בסיר ממיסים את השוקולד ושופכים לקערה עם החלבונים והקקאו ,שופכים לתבנית ומכניסים לפריזר ל-3 שעות. 4.בנתיים מכינים את הקצפת, עם המלח(המלצה). 4.לאחר שלוש שעות מוציאים את העוגה, שמים את הקצפת למעלה ומכניסים לפריזר לעוד שעתיים וחצי. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005. |