עוגת תפוחים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  50 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
¾ כוס קמח
½ כוס קמח חיטה מלאה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
¼ כפית מלח
2 כוסות תפוחי עץ קלופים וקצוצים
¾ כוס סוכר
¼ כוס אגוזים קצוצים
¼ כוס רסק תפוחים
לציפוי:
¼ כוס סוכר חום
1 כף קמח
1 כף קמח חיטה מלאה
½ כפית קינמון
1 כף מרגרינה
¼ כוס אגוזים

תבנית בקוטר 22 ס"מ. 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1. משמנים תבנית אפייה עגולה בקוטר 22 ס"מ.

2. בקערה, מערבבים קמח, קמח חיטה מלאה, סודה, קינמון ומלח.

3. בקערה שנייה, מערבבים תפוחים, סוכר, אגוזים ורסק תפוחים.
מאחדים את שתי התערובות ומערבבים.
יוצקים לתבנית.

4. מכינים ציפוי:
מערבבים את כל חומרי הציפוי ומפזרים על העוגה שבתבנית.
אופים בחום של 180 מעלות למשך 30 עד 35 דקות.
מקררים למשך 10 דקות ומגישים. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים