כלי הגשה משוקולד - | |||
---|---|---|---|
כמות: 10 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: למקצוענים. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
100 גרם שוקולד,(רצוי מריר) 20 גרם חמאה תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
ממיסים את השוקולד ואת החמאה בסיר אידוי כפול, עד שהשוקולד נמס לגמרי. להכנת קעריות משוקולד: 1. מנפחים בלונים לגודל הקערה הרצוי. 2. מניחים לתערובת השוקולד הנוזלי להצטנן מעט אך לא להתקשות - אם השוקולד חם מדי, הבלונים מתפוצצים; אם השוקולד קר מדי התערובת מתקשה. 3. טובלים בשוקולד את הבלונים המנופחים ומניחים להתקרר על נייר אפייה. 4. כאשר השוקולד מתקשה מפוצצים את הבלונים ומקבלים קעריות שוקולד. להכנת מנג´טים משוקולד: 1. מורחים כמות נדיבה ואחידה של שוקולד על המנג´טים מנייר, או על כוסיות היין. מניחים לצינון על נייר אפייה. 2. כאשר השוקולד מתקשה, מפרידים את הנייר או את הפלסטיק. את המנג´טים והקעריות ממלאים בגלידות, במוסים ובקינוחים שונים. ב"כוסיות" השוקולד, ניתן להגיש ליקר שוקולד. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005. |