עוגיות פאדג´ שוקולד - | |||
---|---|---|---|
כמות: 24 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 45 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 כוס קמח ½ כפית אבקת אפייה ½ כפית מלח 120 גר´ חמאה רכה ½ כוס דחוסה סוכר חום ½ כוס סוכר לבן 1 ביצה (גודל 1) 1 כפית תמצית ווניל 50 גר´ שוקולד מריר מומס ומצונן 200 גר´ שוקולד מריר קצוץ תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
1. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח לקערה. 2. בקערת המיקסר מקציפים את החמאה עם 2 סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת קלה ונפוחה. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים. 3. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח ב-2 פעמים, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים. מצננים במקרר כ-15 דקות ויוצרים גליל באורך 30 ס"מ. עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לשעתיים. 4. מחממים תנור לחום בינוני, חותכים את הגליל ל-24 פרוסות, מגלגלים כל פרוסה לכדור ומניחים על נייר אפייה במרחק 5 ס"מ בין העוגיות. 5. אופים 14 דקות, או עד שכשנוגעים בעוגיה עם האצבע נותר שקע קטן. לא לאפות יתר על המידה. מוציאים ומצננים כ-2 דקות, מעבירים לצינון מלא על רשת צינון. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005. |