עוגיות מנז´ א טרואה - | |||
---|---|---|---|
כמות: 30 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
480 גר´ שוקולד מריר 180 גר´ חמאה 4 ביצים ½ 1 כוסות סוכר 1 כף תמצית ווניל ½ כוס קמח ½ כפית אבקת אפייה ½ כפית מלח 350 גר´ שוקולד מריר חתוך לקוביות 270 גר´ שוקולד חלב חתוך לקוביות 270 גר´ שוקולד לבן חתוך לקוביות תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
1. ממיסים את השוקולד והחמאה ומצננים לטמפ´ החדר. 2. מקציפים את הביצים והסוכר במשך כ05 דקות במהירות גבוהה, עד שהתערובת אוורירית ובהירה. 3. מקפלים בעזרת מרית את השוקולד המומס לביצים. 4. שומרים רבע מקוביות השוקולד לקישוט, ומוסיפים את שאר הקוביות לתערובת. 5. יוצרים בעזרת כף גלידה תלוליות מרווחות על נייר אפייה (טובלים מדי פעם את הכף במים חמים). 6. מקשטים בקוביות השוקולד ששמרנו. 7. אופים בחום של º170 במשך 15 דקות בלבד. העוגיות יהיו רכות מאד וסדוקות מעט, ולא ייראו מוכנות, אבל זה הזמן להוציאן מהתנור. 8. לצנן בתבנית (להתאפק – הן תפרקות כשהן חמות). לאחר הקירור להפריד את העוגיות מנייר האפייה ולאחסן בשכבה אחת בקופסת פלסטיק אטומה. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005. |