עוגת אננס מהופכת - מתכון זה זכה ל-7 כוכביםמתכון זה זכה ל-7 כוכביםמתכון זה זכה ל-7 כוכביםמתכון זה זכה ל-7 כוכביםמתכון זה זכה ל-7 כוכביםמתכון זה זכה ל-7 כוכביםמתכון זה זכה ל-7 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
50 גרם מרגרינה
6 כפות סוכר
1 קופסת פלחי אננס
3 ביצים
1 כוס סוכר
1/3 כוס מיץ אננס מהקופסה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

לרכך את המרגרינה ולשמן היטב בכל הכמות את תחתית התבנית (גודל 20 X 20 ס"מ).
לפזר את 6 כפות הסוכר כך שיכסו את כל התחתית.
לסדר את פרוסות האננס על התחתית.
להקציף את הביצים – שלמות ולהוסיף בהדרגה את הסוכר ומיץ האננס.
להמשיך להקציף ולהוסיף את הקמח ואבקת האפיה.
לצקת הכל על האננס.
לאפות בחום בינוני כ 45 דקות.
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים