עוגת אננס מהופכת - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
50 גרם מרגרינה 6 כפות סוכר 1 קופסת פלחי אננס 3 ביצים 1 כוס סוכר 1/3 כוס מיץ אננס מהקופסה 1 כוס קמח 1 כפית אבקת אפיה תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
לרכך את המרגרינה ולשמן היטב בכל הכמות את תחתית התבנית (גודל 20 X 20 ס"מ). לפזר את 6 כפות הסוכר כך שיכסו את כל התחתית. לסדר את פרוסות האננס על התחתית. להקציף את הביצים – שלמות ולהוסיף בהדרגה את הסוכר ומיץ האננס. להמשיך להקציף ולהוסיף את הקמח ואבקת האפיה. לצקת הכל על האננס. לאפות בחום בינוני כ 45 דקות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005. |