עוגת בננות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
140 גרם סוכר
110 גרם חמאה רכה
3 ביצים
250 גרם קמח
½1 כפיות סודה לשתיה
מעט מלח
50 מ"ל שמנת חמוצה
3 בננות מעוכות (240 גרם בלי הקליפה)
מעט חמאה לשימון התבנית

תבנית אינגליש קייק 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

מחממים תנור ל 180 מעלות.
משמנית במעט חמאה את התבנית.
מנפים יחד את הקמח, הסודה לשתיה והמלח.
בקערה נפרדת, מקציפים את החמאה והסוכר כחמש דקות עד שמתקבל קרם בהיר.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה ומערבלים היטב אחרי כל ביצה.
מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים לסירוגין ובהדרגה את הקמח והשמנת החמוצה. לערבל היטב .
(להתחיל ולסיים בקמח, משום מה זה יוצא יותר מוצלח ככה)
מוסיפים את מחית הבננות ומערבבים היטב ביד.
אופים כ 30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
ניתן להשתמש בשוקולד צ´יפס לגיוון.
ניתן לקשט מעל בכמה פרוסות בננות.
בתאבון!
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים