עוגת אגסים ושמן זית - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 ביצים
1/3 כוס שמן זית
¼ כוס חלב
1 כף קליפת לימון מגורדת
2/3 כוס סוכר + 1 כף סוכר
½1 כוסות קמח אוסם (תופח מאליו)
4 אגסים חתוכים לאצבעות דקות (מקולפים)  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

מחממים תנור ל- 180 מעלות. משמנים תבנית 26 ומניחים נייר אפיה בתחתית.
בקערה גדולה טורפים את הביצים, השמן והחלב וקליפת הלימון המגורדת.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים פנימה את האגסים ומערבבים.

שופכים לתבנית ואופים כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

ניתן לפזר למעלה אבקת סוכר. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 07/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים