פאי פירות יער - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 70 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
90 גרם חמאה ¼ כוס אבקת סוכר ¼ כוס שקדים מולבנים טחונים מלח כוס קמח. מילוי לקרם: 1 כוס חלב 1 מקל וניל חרוץ 2 חלמונים ¼ כוס סוכר 2 כפות קורנפלור 150 גרם שמנת מתוקה תבנית עגולה 26 תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
מילוי לקרם: להרתיח בסיר 1 כוס חלב ומקל וניל חרוץ. בקערה נפרדת לערבב 2 חלמונים, ¼ כוס סוכר ו-2 כפות קורנפלור. לשפוך מעט מן החלב הרותח לקערת החלמונים,לערבב היטב .להחזיר לסיר ולבחוש עד שמסמיך, להוציא את מקל הוניל,לקרר לילה במקרר. 150 גרם שמנת מתוקה-להקציף,לקראת אמצע ההקצפה להוסיף את הקרם ולהקציף עד לקבלת קרם אחיד. העוגה עצמה: לערבב הכל במעבד מזון,עד שנהיה כדור בצק, לקרר כמה שעות במקרר,לרדד את הבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל-10 דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ- 20 דקות. את הקרם המוכן,יש למלא בקלתית הבצק ועליו לסדר תותים, פירות יער או פירות עונתיים אחרים. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 06/05/2005. |