פאי פירות יער - מתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכביםמתכון זה זכה ל-6 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  70 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
90 גרם חמאה
¼ כוס אבקת סוכר
¼ כוס שקדים מולבנים טחונים
מלח
כוס קמח.
מילוי לקרם:
1 כוס חלב
1 מקל וניל חרוץ
2 חלמונים
¼ כוס סוכר
2 כפות קורנפלור
150 גרם שמנת מתוקה
תבנית עגולה 26 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

מילוי לקרם:
להרתיח בסיר 1 כוס חלב ומקל וניל חרוץ.
בקערה נפרדת לערבב 2 חלמונים, ¼ כוס סוכר ו-2 כפות קורנפלור.
לשפוך מעט מן החלב הרותח לקערת החלמונים,לערבב היטב .להחזיר לסיר ולבחוש עד שמסמיך,
להוציא את מקל הוניל,לקרר לילה במקרר.
150 גרם שמנת מתוקה-להקציף,לקראת אמצע ההקצפה להוסיף את הקרם ולהקציף עד לקבלת קרם אחיד.
העוגה עצמה:
לערבב הכל במעבד מזון,עד שנהיה כדור בצק,
לקרר כמה שעות במקרר,לרדד את הבצק בתבנית,
להכניס למקפיא ל-10 דקות, לכסות בנייר אלומיניום
ולאפות כ- 20 דקות.
את הקרם המוכן,יש למלא בקלתית הבצק ועליו לסדר תותים, פירות יער או פירות עונתיים אחרים. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 06/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים