עוגת שוקולד - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
200 גרם מרגינה רכה ללא מלח ½2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 3 ביצים 1 כוס מים רותחים ½ כוס חלב 1 כף תמצית וניל 1 כפית שטוחה של סודה לשתיה 3 כפות גדושות קקאו תבנית עגולה בגודל 26 לציפוי: 6 כפות קקאו 4 כפות סוכר 3 כפות חלב 50 גרם מרגרינה תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
* ממיסים את המרגרינה - ניתן להשאירה מחוץ למקרר כדי לרככה. * מערבבים עם המים הרותחים, הסוכר, החלב, הביצים הקמח, וניל, סודה לשתיה ולבסוף הקקאו. * משמנים טוב את התבנית ומכניסים לתנור בחום בינוני 150 מעלות למשך 40 דקות רצוי לבדוק עם קיסם - העוגה מוצלחת שהיא קצת רטובה * לציפוי, אחרי שהעוגה מוכנה: מכניסים לסיר קטן קודם את הסוכר עם חלב על אש קטנה ומערבבים. אחר כך מכניסים את הקקאו ומערבבים. לבסוף מכניסים את המרגרינה - וכל הזמן מערבבים דואגים לא להגיע לרתיחה - כדי שהקקאו לא ישרף * כאשר התערובת נוזלית - שופכים על העוגה |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 21/04/2005. |