עוגת שוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
200 גרם מרגינה רכה ללא מלח
½2 כוסות קמח תופח
2 כוסות סוכר
3 ביצים
1 כוס מים רותחים
½ כוס חלב
1 כף תמצית וניל
1 כפית שטוחה של סודה לשתיה
3 כפות גדושות קקאו
תבנית עגולה בגודל 26
לציפוי:
6 כפות קקאו
4 כפות סוכר
3 כפות חלב
50 גרם מרגרינה 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

* ממיסים את המרגרינה - ניתן להשאירה מחוץ למקרר כדי לרככה.
* מערבבים עם המים הרותחים, הסוכר, החלב, הביצים
הקמח, וניל, סודה לשתיה ולבסוף הקקאו.
* משמנים טוב את התבנית ומכניסים
לתנור בחום בינוני 150 מעלות למשך 40 דקות
רצוי לבדוק עם קיסם - העוגה מוצלחת שהיא קצת רטובה
* לציפוי, אחרי שהעוגה מוכנה:
מכניסים לסיר קטן קודם את הסוכר
עם חלב על אש קטנה ומערבבים.
אחר כך מכניסים את הקקאו ומערבבים.
לבסוף מכניסים את המרגרינה - וכל הזמן מערבבים
דואגים לא להגיע לרתיחה - כדי שהקקאו לא ישרף
* כאשר התערובת נוזלית - שופכים על העוגה 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 21/04/2005.


כניסה לאתר המתכונים