עוגת שוקולד דובדבנים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
6 ביצים
2/3 חבילת מרגרינה מומסת
½ כוס קקאו
½ כוס קמח
1 חבילת אבקת אפיה
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
קצפת
דובדבנים
שוקולד
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

להקציף ביצים שלמות ולהוסיף סוכר לאט לאט. לנפות את המצרכים היבשים ולהוסיף לסירוגין עם המרגרינה. להוסיף וניל.
לאפות בתבנית עגולה, בחום בינוני כ- 30-40 דקות.
לחתוך לחצי. למרוח בקצפת מוקצפת, לכסות בחצי השני ולמרוח עוד קצפת. מעל לקשט עם דובדבנים ושוקולד מגורד.
לשמור במקרר.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 21/04/2005.


כניסה לאתר המתכונים