עוגת שוקולד דובדבנים - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: בינוני. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
6 ביצים 2/3 חבילת מרגרינה מומסת ½ כוס קקאו ½ כוס קמח 1 חבילת אבקת אפיה 1 כוס סוכר 1 כפית תמצית וניל לקישוט: קצפת דובדבנים שוקולד תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
להקציף ביצים שלמות ולהוסיף סוכר לאט לאט. לנפות את המצרכים היבשים ולהוסיף לסירוגין עם המרגרינה. להוסיף וניל. לאפות בתבנית עגולה, בחום בינוני כ- 30-40 דקות. לחתוך לחצי. למרוח בקצפת מוקצפת, לכסות בחצי השני ולמרוח עוד קצפת. מעל לקשט עם דובדבנים ושוקולד מגורד. לשמור במקרר. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 21/04/2005. |