עוגות תבלינים - | |||
---|---|---|---|
כמות: 30 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 5 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 חבילה קטנה של קמח תופח
1 כוס סוכר 1 כוס חלב 4 ביצים 3/4 חבילה מרגרינה רכה 2 כפיות זנגוול טחון 2 כפיות קינמון טחון 1 כפית ציפורן טחון 1 כפית הל טחון |
מחממים תנור מראש
1. מערבבים את המרגרינה, הסוכר והביצים עד שמתקבל תערובת רכה. 2. מוסיפים את כל התבלינים ואת הקמח והחלב. 3. משמנים תבנית , שופכים את התערובת לתוכה ואופים בחום של 190 מעלות כמשך כשעה , או עד שקיסם המוכנס פנימה ייצא נקי |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י בונקר בתאריך 16/12/2010 10:32:23. |