עוגת הגבינה הכי טובה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  50 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1481994
היא קלה להכנה ונראית מליון דולר ,מעולה לאירוח ומרשימה

המרכיבים ליצירת התענוג
• 500 גרם גבינה 5%
• 250 גרם גבינה 9%
• 1 שמנת חמוצה
• 4 כפות קורנפלור
• 1 פודינג וניל
• 5 ביצים מופרדות
• ¾ כוס סוכר
• לציפוי:
• 2 שמנת מתוקה
• 2 כפות סוכר
• סירופ מייפל
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

כאן מתחיל הקסם
• מחממים תנור 180 מעלות

• *בקערה גדולה ונוחה לערבוב טורפים את הגבינות עם השמנת

• * מוסיפים קורנפלור ופודינג ובוחשים עד שהבלילה תהיה אחידה ללא גושים , לא לפחד הם נמסים די מהר .

• *מפרידים חלבונים וחלמונים

• * מוסיפים חלמונים לתערובת הגבינות ובוחשים, מניחים בצד

• * בקערה אחרת מקציפים חלבונים וסוכר

* מוסיפים את החלבונים לתערובת הגבינות ומקפלים בעדינות וסבלנות.

אופים בתבנית 26 או 24 קפיצית(אני אפיתי ב- 24 אבל אפשר ב- 26 היא תצא יותר נמוכה)בין 50 דקות לשעה עד התיצבות ועד שקיסם המוכנס יוצא כמעט יבש עם כמה פירורים קטנים

להשאיר לקירור בתנור
אחרי שהתקררה לגמרי גם מחוץ לתנור


להקציף 2 שמנת מתוקה עם הסוכר
לצפות את העוגה מלמעלה


להגיש בצלחת אישית לשפוך בלי קמצנות סירופ מייפל
זה עושה את כל ההבדל

אפשר ומומלץ לאפות אותה יום לפני ההגשה
היא עוד משתבחת אחרי יום במקרר
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מהבלוג-קסמים מתוקים בתאריך 14/08/2009 10:48:08.


כניסה לאתר המתכונים