אטריות אורז עם אפונה ברוטב צ´ילי מתוק - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  7 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 חבילת איטריות אורז
1 אפונה קופסת שימורים
1 אפונה קופסת שימורים או גזר עם תירס
1 בקבוק רוטב צ´ילי מתוק
 
1. מרתיחים מים בקומקום, משרים את איטריות האורז כ-5 דקות במים הרותחים (חשוב לקרוא קודם על האריזה שניתן להכין את המוצר ללא בישול), מסננים ומעבירים לכלי.

2. מסננים את האפונה ומוסיפים לכלי עם האיטריות. מערבבים.

3. יוצקים רוטב צ´ילי - במידה הרצויה (הרבה!) ואוכלים מהר, לפני שמתקרר.  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י יוני אהרוני. בתאריך 06/10/2009 14:58:55.


כניסה לאתר המתכונים