סלט ישראלי לתפארת המדינה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  5  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  10 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 שיני שום,
חופן פטרוזיליה ,
חופן נענע,
3 עגבניות,
3 מלפפונים,
1 גזר,
3-4 צנוניות,
לימון אחד,
פלפל חריף אדום או ירוק.,
½בצל,
גבעול בצל ירוק.,
מלח גס,
פלפל שחור גרוס ,
צנוברים קלויים מעט במחבט.,
שמן זית,
(אפשר להוריד ירקות שאתם לא אוהבים) 
1. חותכים דק את שיני השום .
2.את הפטרוזילה והנענע קוצצים גס ( 5-6 דפיקות סכין )
3.מוציאים מהעגבניות את הגרעינים והמיץ וחותכים את בשר העגבנייה לקוביות.
4. מקלפים חלק מקליפת המלפפון ומהגזר כדי לפתוח את טעמו , וחותכים לקובייות.
5. חותכים את הצנוניות לקוביות דקיקות.
6.מגרדים את קליפת הלימון ומוסיפים לקערה.
7.חותכים חלק קטן מהפלפל החריך דק ומוסיפים לסלט.
8.חותכים את הבצל לקוביות.
9.קוצצים דק את הבצל הירוק .
10. מוסיפים מלח ופלפל , מיץ מלימון אחד ושמן זית
11.ניתן להוסיף צנוברים . 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י avivos110 בתאריך 06/06/2009 17:25:34.


כניסה לאתר המתכונים