סלט אבוקדו (כשר פרווה) - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  3  מנות.        כשרות:  לא ידועה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  10 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:

2 אבוקדו בשלים
½ לימון טרי
1 קופסא קטנה שימורי טונה במים
1 פלפל אדום
1 בצל גדול או 2 קטנים
פלפל שחור
 

קוצצים את הבצל והפלפל האדום לקוביות קטנות
מעבירים לקערה או צלחת
פותחים ומסננים מהנוזל את הטונה ומוסיפים אל הבצל והפלפל
מועכים את האבוקדו ומוסיפים לשאר המצרכים בקערה
מתבלים במעט פלפל שחור ובמיץ מחצי הלימון .
ומגישים !
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י עכבר גרגרן בתאריך 16/01/2009 11:31:43.


כניסה לאתר המתכונים