פילה סלמון ברוטב יין רימונים מסוג פורט (של יקב רימון) ושמן סומסום - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  5  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
5 יח´ פילה סלמון 200- 250 גר´ כ"א
שמן זית לטיגון
2 כפות שמן סומסום
2 כפות תרכיז רימונים
50 cc פורט רימונים של יקב רימון
מיץ מ-3 תפוזים + מעט גרידות
מיץ מ-3 לימונים + מעט גרידות
מלח ים
פלפל גרוס דק
מקל וניל חצוי
חופן לואיזה קצוצה
 
1. לחמם תנור ל- c◦200.
2. במחבת חמה לטגן את הדגים בשמן זית ושמן סומסום. להפוך לכל הצדדים. להוסיף מלח פלפל.
3. כשהדג קיבל צריבה מכל הצדדים להוציאו לתבנית ולהכניס לתנור 7-10 דקות.
4. על המחבת לשפוך את כל שאר המרכיבים. לצמצם מעט ולתקן טעמים.
5. להוציא את הדגים. לסדר על צלחת הגשה ולצקת מעל את הרוטב.

מומלץ להגשה עם בורגול פירות יער, עשבי תיבול ופיסטוקים.

המתכון באדיבות – "יקב רימון" - www.rimonwinery.com

 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י meital_m55 בתאריך 23/12/2008 16:29:44.


כניסה לאתר המתכונים