עוגת גבינה עם פירורי פתי בר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
200 גרם פתי בר
100 גרם חמאה
500 גרם גבינה לבנה
2 אינסטנט פודינג וניל
1 שקיט ג´לטין
1 שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
¾ כוס סוכר

תבנית 26 
1. ממיסים את החמאה. מרסקים את הפתי בר לפירורים ומוסיפים.
משאירים בצד פירורים לקישוט.

2. ממיסים את הג´לטין עם כוס מים רותחים ומקררים.

3. במעבד מזון מקציפים את שאר המרכיבים ומוסיפים את הג´לטין.

4. בתבנית מרפדים בעיסת הפתי בר ומוסיפים את הבלילה.

5. מפזרים מעל פירורי פתי בר ומקררים 4 שעות
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 28/11/2008 23:18:06.


כניסה לאתר המתכונים