אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר בשרי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 פרוסות אנטרקוט טריות (250 גרם ליחידה)
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל גרוס

מצרכים להכנת הרוטב
200 גרם קאמר אל דין
2 כוסות מים
כף גרגיר חילבה
קורנפלור מומס בחצי כוס מים  
מרתיחים את כוסות המים
מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שהמישמש נמס ומתרכך.
מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קורנפלור וקושרים את הרוטב
מטגנים את נתחי האנטרקוט בשמן הזית מתבלים לפי הטעם.
את הרוטב החם יוצקים מעל, ומגישים
בתיאבון!  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 27/07/2008 00:51:37.


כניסה לאתר המתכונים